Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítási információk

A megrendeléseket az MPL szállítja ki, hétköznaponként reggel 8 és délután 17 óra között.

Rendelésed leadásakor ügyelj arra, hogy olyan cím szerepeljen a szállítási adatok között, ahová az MPL a fent megadott időpontban csomagodat biztosan el tudja hozzád juttatni. Fontos, hogy azon a telefonszámon, amelyet a személyes adatoknál megadsz, elérhető legyél, hogy a szállítás napján könnyen fel tudja veled venni a kapcsolatot a futár.

Amennyiben adott napon 11:00-ig bezárólag leadod rendelésed és a megrendelt termékek raktáron vannak, akkor a csomagod általában másnap kézbesítésre kerül. De 1-3 munkanapon belül egész biztosan.

11:00 után leadott rendelések esetében, legkorábban 2 munkanapon belül kapod kézhez a megrendelésedet. De 2-3 munkanap alatt biztosan.

Szállítási díjak
Szállítási módok Rendelés értéke
21 989 Ft-ig 21 990 Ft-tól

MPL házhozszállítás (38 kg-ig)

1 790 Ft ingyenes

Postán maradó csomag (29 kg-ig)

1 690 Ft ingyenes

Posta Csomagautomata (19 kg-ig)

1 490 Ft ingyenes

     

Posta Csomagpont (19 kg-ig)

1 490 Ft ingyenes

 

A rendelési folyamat végén, a 'Megjegyzés' mezőbe lehetőséged van további, mind számunkra, mind a futárszolgálat számára hasznos információt beírni, például, hogy milyen név szerepel a kaputelefonon, hányas kapucsengőt kell megnyomnia érkezéskor, esetleg más fogja átvenni a csomagot, stb. Amennyiben ezt nem tetted meg, a szállítás napján a futárral lehetőséged van megbeszélni ezeket a dolgokat telefonon. Abban az esetben, ha a csomagodat a fészerbe, garázsba szeretnéd beszállíttatni a futárral, ennek megbeszélésére szintén van lehetőséged a szállítás napján.

A szállítás során, amennyiben a futár senkit nem talál a megadott címen, a helyszínen fog hagyni egy értesítést. Az első sikertelen szállítást követő munkanapon a futár újra megkísérli a csomag kiszállítását, ám, ha ekkor is sikertelen a kézbesítés, akkor az értesítőn szereplő postán lesz átvehető a csomag még 10 napig.

Ezúton is felhívjuk figyelmedet, hogy törékeny, sérülékeny, illetve extra méretű áruk esetében magasabb kiszállítási díjat számítunk fel, ezt az információt minden ilyen kategóriába eső termékünk oldalán megjelenítjük. A szállítási díjak a törékeny, sérülékeny, illetve extra méretű termékek esetén egységesek (38kg csomagsúlyig, a rendelés összegétől függetlenül):

Minden ilyen kategóriába eső termék (nagy méretű kosarak, hordozók, nagy méretű macska wc-k, futópad, stb.) kiszállítási díja bruttó 2.990 Ft

Ilyen típusú termék rendelése esetén minden esetben érdeklődj vevőszolgálatunkon a biztonságos szállítás lehetőségeiről!
Felhívjuk figyelmedet, hogy a 38 kg feletti rendelések esetében a megrendelt termékeket csak több részletben tudjuk kiszállítani neked!

Amennyiben vásárlásod összértéke meghaladja a 21.990 Ft-ot, úgy csomagodat díjtalanul szállíttatjuk az általad megadott címre!

Részletek az elérhető szállítási módjainkról:

MPL (MAGYAR POSTA FUTÁRSZOLGÁLATA)

Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása, amely alatt a megadott címre való kézbesítést értjük.
Ezen szállítási mód segítségével a Magyar Posta futárával kérheted a csomag kiszállítását, amelyet általában a rendelést követő munkanapon átvehetsz, amennyiben a rendelésedet 11 óráig leadod és a kiválasztott termék raktáron van.

A csomag kézbesítéséről SMS értesítést kapsz.
Amennyiben nem talál a megadott címen a kézbesítő, akkor értesítőt hagy és másnap újra megpróbálja kikézbesíteni a csomagod. Ha második alkalommal sem jár sikerrel a kézbesítés, ebben az esetben az értesítőn szereplő postán lesz átvehető a csomag még 10 napig.

POSTÁN MARADÓ CSOMAG

Ezen szállítási mód segítségével az általad kijelölt postához kérheted a csomag kiszállítását, amelyet általában a rendelést követő munkanapon át is vehetsz, amennyiben a rendelésedet 11 óráig leadod és a kiválasztott termék raktáron van.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a kézbesítő ebben az esetben a lakcímedre nem visz értesítőt.

A posta SMS-ben is értesít a csomag érkezéséről.
Ezt követően a csomag átvehető a kiválasztott postán, az érkezéstől számítva 10 napig.

POSTA CSOMAGAUTOMATA

Ezen szállítási mód segítségével az általad kijelölt posta csomagautomatához kérheted a csomag kiszállítását, amelyet a rendelést követő munkanapon átvehetsz, amennyiben a rendelésedet 11 óráig leadod és a kiválasztott termék raktáron van.
Az automatába érkezést követően, a csomag beérkezéséről SMS értesítést kapsz. A kapott kód megadásával máris hozzáférhetsz az automatában lévő csomagodhoz.

Nem elhanyagolható előny, hogy napi 24 órában át tudod venni a csomagodat és nem kell sorbanállni sem.

Hátránya, hogy ha utánvételes a csomag, akkor csakis kártyás fizetésre van lehetőséged. (beleértve az okostelefonos, okosórás fizetést)
A posta 2 napig őrzi meg a csomagautomatában a küldeményt, amennyiben nem sikerült átvenni úgy beszállítják a postára ahol további 10 napig még átvehető.
Ha véletlenül elvesztenéd a kapott kódot, vagy a csomagodat elszállítanák postára a mellékelt telefonszámon kaphatsz információt: 06 1/421-7282

Kérjük vedd figyelembe, hogy a kézbesítő ebben az esetben a lakcímedre nem visz értesítőt!

MOL (BENZINKÚT) CSOMAGPONT

A Magyar Posta legkényelmesebb szolgáltatása az autóval közlekedők számára.
Ezen szállítási mód segítségével  a kiválasztott MOL töltőállomásra kérheted a csomag kiszállítását, amelyet a rendelést követő munkanapon átvehetsz, amennyiben a rendelést 11 óráig leadod és a kiválasztott termék raktáron van. (Nem minden MOL benzinkút fogad csomagot).

A posta SMS-ben értesít a csomag érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott MOL benzinkúton 10 napig.

Nem elhanyagolható előny, hogy a legtöbb MOL PostaPont napi 24 órában nyitva tart és bankkártyával is lehet fizetni.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a kézbesítő ebben az esetben a lakcímedre nem visz értesítőt!

 
COOP (ÁRUHÁZ) CSOMAGPONT

Ezen szállítási mód segítségével a kiválasztott Coop áruházba kérheted a csomag kiszállítását, amelyet a rendelést követő munkanapon átvehetsz, amennyiben a rendelésedet 11 óráig leadod és a kiválasztott termék raktáron van. (Nem minden Coop áruház fogad csomagot).

A posta SMS-ben értesít a csomag érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott Coop áruházban 10 napig.

Nem elhanyagolható előny, hogy a legtöbb Coop PostaPontok tovább vannak nyitva, mint a postahivatalok, és bankkártyával is lehet fizetni.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a kézbesítő ebben az esetben a lakcímedre nem visz értesítőt!