Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetési módok

Amennyiben rendelésed összértékét kizárólag a csomag kézhezvételekor kívánod kifizetni, erre lehetőséget biztosítunk neked!
Válaszd ki az ''utánvétel'' fizetési módot, és ebben az esetben csak akkor kell fizetned a megrendelt áruért, amikor átveszed azt, akár csomagautomatából, akár csomagponton, akár a házhozszállítás alkalmával. Rendelésed összértékét lehetőséged van készpénzzel, vagy kártyával rendezni!

Csomagautomata esetében csak bankkártyás fizetési módra van lehetőség! 


Felhívjuk figyelmedet, hogy az utánvétes fizetési mód esetében webáruházunk utánvét-kezelési költséget számít fel, amelynek díja bruttó 390 Ft. Ezt a díjat a fizetési mód kiválasztása után rendszerünk automatikusan hozzárakja a rendelésedhez.

 

Banki átutalás

Amennyiben bankodon keresztül szeretnéd kifizetni a rendelésed összértékét, lehetőséged van banki átutalásos fizetési módot választani. Kérjük, ebben az esetben a rendelésed végösszegét (a szállítási díjjal együtt) utald át a PawCity Webáruház (Reconomy Group Bt.) számlaszámára! A közleményben tüntesd fel a rendelési azonosítódat, hogy kollégáink könnyebben tudják párosítani a beérkezett összeget a rendeléseddel!

Az összegek lekönyvelése legkésőbb az utalást követő munkanapon történik meg, rendelésedet csak ezután tudjuk átadni a raktárunknak megszedésre, illetve csomagolásra. Minderről e-mailben értesítünk téged.


Az átutaláshoz szükséges információk:

Kedvezményezett neve: Reconomy Group Bt.
Bankszámlaszám: 10404027- 50526987- 90881008
Közlemény: a rendelés azonosítója, amelyet e-mailben küldünk

 

Barion bankkártyás fizetés

Mit jelent a Barion™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

 • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
 • Visa vagy Electron bankkártyádat
 • Amex bankkártyádat
 • Apple Pay-t és Google Pay-t

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Fizess egyszerűen Apple Pay vagy Google Pay-jel

Ha szeretnél egyszerűen, biztonságosan és gyorsan fizetni, akkor bátran válaszd az Apple Pay vagy Google Pay fizetési opciót.  Használata egyszerű, hiszen annyit kell csak tenned, hogy a Barionos fizetési felületen kiválasztod az általad preferált fizetési módot, és a szokásos azonosítást követően az elmentett bankkártyáddal máris tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenlegedet is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

   

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Erős ügyfélhitelesítés

Az erős ügyfélhitelesítés egy biztonsági ellenőrző lépés, mely a felhasználók védelmét szolgálja a bankkártyás fizetési tranzakciók során. A digitalizáció világában az ügyfelek és a szolgáltatók nem lehetnek elég óvatosak a lehetséges visszaélések megelőzésében. Ezért döntöttek úgy az Európai Gazdasági Térség országai, hogy még szigorúbban szabályozzák az elektronikus fizetéseket.

Feltételei:

 • Az erős ügyfélhitelesítéshez mobiltelefon vagy okostelefon szükséges.
 • A napi használatban lévő telefonszámod meg van adva a bankodnál.
 • Ajánljuk, hogy töltsd le bankod mobilalkalmazását, és regisztráld benne bankkártyáját, mert legkényelmesebb módon a mobilbanki alkalmazáson keresztül tudod hitelesíteni tranzakcióidat.

Hogyan működik?

1.  Online fizetésnél megadod a bankkártyád adatait.

2. Ezt követően a kártyakibocsátó banktól üzenetet kaphatsz, hogy azonosítsd magad.
Ez kétféleképpen történhet: 

 • SMS-ben kapsz egy egyszer érvényes kódot.
 • Egy értesítés érkezik a mobiltelefonodra, a banki mobilalkalmazásba.

3. Ezután a fizetési műveletet meg kell erősítened, melyre két lehetőséged van:

 • Ha SMS-t kaptál:az abban kapott kódot vagy jelszót egy automatikusan megnyíló felületen kell megadnod a fizetési folyamatban.
  (A technikai megoldást minden esetben a kibocsátó bank határozza meg.)
 • Amennyiben az értesítést a banki mobilalkalmazásban kaptad: lehetőséged van ujjlenyomatos vagy arcfelismeréses hitelesítésre.

Ha nem rendelkezel ujjlenyomat-azonosításra vagy arcfelismerésre alkalmas mobiltelefonnal, érdeklődj bankodnál az elérhető megoldásokról.

4. A sikeres azonosítás után a kártyakibocsátó bank elbírálja az online fizetést.
 

Figyelem! Az egyes bankok erős ügyfélhitelesítési folyamata eltérhet a leírtaktól, ha ezt tapasztalod, akkor ellenőrizd az alábbi oldalon, hogyan kell eljárnod!